Welkom

 

Welkom op mijn website. Een website geheel in het teken van één van es zzzzmijn passies.

De producten van Greenleafgifts. De bijonder verpakte Roomspray, Diffusers, Candles en de leuke mooie Smal, Slim en Large Sachets (geurzakjes) Deze zijn niet alleen mooi maar ruiken ook erg lekker en lang tot wel een jaar toe. Is dat geen verwennerij.

de 4 musketiers bombcosmetics, greenleaf, ashleigh en burwood en panier des sens

de 4 musketiers
bombcosmetics, greenleaf, ashleigh en burwood en panier des sens

Er zijn vele soorten luchtverfrissers voor het toilet, kelder en voor je woonkamer. Deze zijn van Ambi Pur, Air Wick, Brise en Glade. Maar wat zij allemaal niet gemeen hebben met de luchtverfrissers ( ik noem het liever Fragrance) is dat de producten van Greenleafgifts zeker langer meegaan als al die andere producten. Waarom! simpel omdat de producten van Greenleafgifts echt ontstaan is in eigen huis, waardoor de geur echt uniek en speciaal geformuleerd is om effectie haar werk te verrichten n elk product. Hierdoor kan Greenleaf het ook waarborgen van de kenmerkende kwaliteit, daar vele klanten u voor zijn geweest om deze produchten aan te schaffen en zei zijn laaiend enthousiast.Niet voor niks bestaat Greenleaf al meer dan 40 jaar.  –>verder lezen

Greenleafgift Gardenia. De nare luchtjes verdwijnen met de geurzakjes, roomspray, diffuser en geurkaarsjes van greenleafgifts.

Greenleafgift Gardenia.
De nare luchtjes verdwijnen met de geurzakjes, roomspray, diffuser en geurkaarsjes van greenleafgifts.

Voor de andere drie merken (musketiers) Is Bomb Cosmetics bekend door Little Hotties en Panier des Sens met verzorgingsproducten: Essential By Nature, Organic Body Care Products en Authentic Provencal Extracts. En dan hebben wij nog de mooie exclusieve geurlampen (nare geurjes met aroma te doen verdwijnen) beter bekend onder de naam Fragrance Lampen van Ashleigh en Burwood zij hoeven geen introductie als u hieronder naar de foto kijkt ziet u al genoeg.

BombCosmetics verzorgingsproducten voor,tijdens en na het douchen en/of bad. En leuke gift (cadeau) producten.

BombCosmetics verzorgingsproducten voor,tijdens en na het douchen en/of bad.
En leuke gift (cadeau) producten.

mooie geurlampen / Fragrance lampen om nare luchtjes te doen laten verdwijnen

mooie geurlampen / Fragrance lampen om nare luchtjes te doen laten verdwijnen

Panier des Sens, heerlijke producten uit de Provence dierproef vrij en fair trade product.  Met essentiële oliën.

Panier des Sens, heerlijke producten uit de Provence dierproef vrij en fair trade product.
Met essentiële oliën.