Vervolg van welkom

Ooit is het bedrijf begonnen met perkplantjes door man en vrouw bekend als Bob en Sylvia Calwell. Zij zijn eerst begonnen met de inmiddels bekende geurende envelop zakjes. En natuurlijk in combinatie met de natuur, daar halen ze veel inspiratie uit. Sinds 1975 hebben zij het product, geur, kleur en de formuliering te zamen met verpakkingen en trends verfijnd waarbij het zich nu heeft gevormd naar een exclusief merk in de brance van kaarsen, fragrance en aromalampen.

Zij zijn de grootste thuisgeur fabriek van de Verenigde Staten. Het Greenleaf is nog steeds een familie bedrijf en is uitgegroeid tot een echt internationaal bedrijf wat verkoopt in meer dan 90 landen. Waarbij zij de focus op kwaliteit van alle producten en geuren niet uit het ook zullen verliezen.

De klanten waarderen het product en daarom wil ik het merk extra onder de aandacht brengen. Ik zelf verkoop alle producten ook en mijn hele zolderkamer geurt heerlijk naar alle geuren van de regenboog.

De merken Greenleaf/Greenleafgifts, Ashleigh en Burwood, Bomb Cosmetics en Panier des Sens kunt u vinden en bestellen bij verschillende webpagina, startpagina, blogs van Esmeralda Tiemeijer ondernemer van vele sites.

Officiële webwinkel = www.something4you.nl