Wat zijn luxe luchtverfrissers?

Ja zeg het maar.                                                                                                                                       Vroeger had je standaard in de toilet een dispenser staan met lavendel. Later kreeg je ze die je in het stopcontact moest doen. Vele geurdispens en navulling heb ik al gezien. Maar nu zijn er andere verfrissers HOT namelijk de “geurlampen” of hoe ik ze liever noem de Fragrance lampen.

Prachtige exemplaren met haar mooie kleuren per lamp zo zijn ze er in heel modern, of romantisch maar ook robuust en in warme zachte tinten. Zo mooi dat ik er in ieder geval geen genoeg van kan krijgen. In wel meer dan 50 verschillende kleuren ze zijn er in drie grotes Smal, Large en Extra Large. Voor een goed overzicht kunt u op één van mijn andere site kijken.

http://www.something4you.nl/interieurparfum/ashleigh-burwood/ https://ashleighenburwood.wordpress.com/

Informatie hoe je een Fragrance lamp aanmaakt vindt u hier –>  beschrijving 

geurlampen

geurlampen

Maar buiten deze geurlampen zijn er nog andere producten die je kan inzetten tegen nare luchtjes. Dat zijn de sachets, roomspray of de (reed) diffusers van Greenleaf. Wilt u daar ook het fijne van weten!  Kijk dan op deze pagina.